Dolaze još dva nastavka hit serije “The Night Manager”

post-img BBC/Prime Video
D.V. 12.04.2024. 16:20

Tom Hidlston će ponovo igrati glavnu ulogu Džonatana Pajna u hit seriji “The Night Manager” koja dobija još dvije sezone, javlja “Variety”.

Početak snimanja očekuje se tokom ove godine, a radnja će pratiti glavnog lika osam godina nakon eksplozivnog finala prve sezone, koja je inspirisana likovima iz Džon la Karovog istoimenog romana.

Tvorac serije Dejvid Far će napisati i nastavke, a vlasnik BAFTA nagrade Džordži Benks Dejvis (poznat po seriji “I Hate Suzie”) će režirati svih šest epizoda druge sezone. Hju Lori, koji je igrao glavnog negativca u prvoj sezoni, sada se vraća u ulozi izvršnog producenta.

Prva sezona serije “The Night Manager” osvojila je dva Emija i tri Zlatna globusa, među kojima je i onaj za najboljeg glumca koji je otišao u ruke Hidlstonu.

“Prva sezona serije je jedan od projekata koji su za mene bili najviše kreativno ispunjavajući od svih na kojima sam radio. Dubina i kompleksnost Džonatana Pajna bili su i biće uvijek uzbudljiv izazov. Jedva čekam da ponovo radim sa starom ekipom, kao i sa Džordži Benks Dejvisom kako bismo ispričali sljedeće poglavlje naše priče”, izjavio je Hidlston.

Izvor: Vijesti

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku