Ilon Mask: Plave značke ponovo besplatne

post-img Ilon Mask
R.B. 06.04.2024. 13:35

Godinama su plave oznake na profilima na Tviteru predstavljali značke za verifikaciju koje su uobičajene na društvenim mrežama za poznate ličnosti, političare i druge uticajne naloge. To se promijenilo par mjeseci nakon što je južnoafrički milijarder Ilon Mask kupio kompaniju za 44 milijarde dolara u oktobru 2022. godine i kojoj je kasnije promijenio ime u X.

Kompanija X, poznatija kao bivši Tviter je ponovo počela besplatno da daje plave značke za neke njene korisnike nakon što je prošle godine počela da ih izdaje. Te plave oznake su bile samo za one koji plate mjesečnu pretpatu u iznosu od osam dolara to jeste 7,3 eura.

U srijedu kasno uveče i rano u četvrtak, brojni korisnici su prijavili da su vidjeli da se plave značke vraćaju na njihove naloge, ili da se čak pojavljuju po prvi put, uprkos činjenici da nisu plaćali „premium“ uslugu na X-u.

Mask je prošle nedelje rekao da će svi nalozi na X-u sa više od 2.500 verifikovanih pratilaca dobiti besplatno Premium funkcije koje uključuju plavu značku, a da će nalozi sa preko 5.000 pratilaca dobiti Premium+, takođe besplatno.

24kroz7

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku