Još malo karata za koncert Marije Šerifović

post-img marija
D.V. 03.04.2024. 19:32

Marije Šerifović će 6. aprila 2024. godineće u Bemax areni održati spektakularni koncert.

“Interesovanje posjetilaca je veliko, a u prilog tome je i podatak da su ulaznice za tribine rasprodate. Mali broj karata ostao je za parter i VIP zonu, a možete ih obezbijediti putem servisa gigstix.me, na Tabacco S press prodajnim mjestima, na teritoriji cijele Crne Gore, dok se kupovina VIP ulaznica kao i rezervacija stolova, obavlja u kafeu Sport Pub, u Njegoševoj ulici, u Podgorici”, navode organizatori koncerta.

Organizatori pozivaju posjetioce da na vrijeme obezbijede svoje mjesto, za dvočasovni nastup popularne muzičarke koja će, kako je najavila, prirediti muzičko – scenski spektakl.

Koncert počinje u 20.30 h, a kapije Bemax arene će biti otvorene od 18.30 h. Preporuka organizatora je, da se na koncert dođe ranije, kako se ne bi stvarale bespotrebne gužve, obezbijedio potpun ugođaj, da svi na najbolji način dožive magične trenutke, koji će krasiti koncert od početka do kraja.

Marija će pjevati numere sa novog albuma, ali i starije hitove koji su obilježili njenu bogatu karijeru.

Nije isključeno da će publika u njenom aranžmanu uživati i u evergrin pjesmama njenih kolega..

Turneja ,,Dolazi ljubav”, nakon Zagreba seli se u Podgoricu, kojoj se Marija neizmjerno raduje. Nakon deset godina stigao je i album ,,Dolazi ljubav,, za koji su reakcije izuzetno pozitivne, a podsjetimo da ovom turnejom muzičarka obilježava i 20 godina karijere.

Inače, ovo je tek početak koncerata koji će se organizovati u Bemax areni, a već su u planu nastupi brojnih popularnih muzičara i bendova.

Izvor: volimpodgoricu

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku