Kit Harington: HBO odustao od serije o Džonu Snou

post-img Foto: Game of thrones
D.V. 10.04.2024. 21:55

Glumac Kit Harington potvrdio je da spin-of serija o njegovom liku iz Igre prijestola više nije u aktivnom razvoju.

Harington je ovo otkrio u razgovoru za ScreenRant tokom promocije svog novog filma “Blood for Dust”, rekavši da više ne rade na projektu koji je bio u razvojnoj fazi te da se nada da će u budućnosti opet raditi na spin-ofu.

“Zapravo, nikada nisam pričao o seriji jer je bila u razvoju. Nisam htio da procuri da se razvija i nisam htio da ljudi počnu sa teorijama, da budu previše uzbuđeni ili da zamrze tu ideju, upravo iz razloga jer možda nikad i ne dođe do razvoja serije. Jer, u fazi razvoja gledaš svaki ugao i vidiš isplati li se. Trenutno se ne isplati. Serija trenutno nije u razvoju jer nismo mogli da pronađemo pravu priču za koju smo svi bili dovoljno uzbuđeni. Stoga smo zasad odlučili da prestanemo da radimo na njoj. Možda će doći vrijeme u budućnosti kada ćemo joj se vratiti, ali trenutno ne. Stoji na polici kao ideja”, komentisao je Harington.

Vijesti o spin-off prvi put su objavljene još u 2022. godini, a plan je bio da se istraži šta se dogodilo s Džonom Snoom nakon završetka priče u osmoj sezoni Igre prestola.

Izvor: Index

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku