Party Bus kreće iz Nikšića. Ortodoks kelts i Iskaz nastupaju 11. jula

post-img foto: Party bus 2024
autor-img 24kroz7 09.07.2024. 11:40

Tradicionalna manifestacija Party bus, po osmi put, organizuje se i ove godine, u tri grada i tri regina Crne Gore. U tri grada Nikšiću, Baru i Plužinama, učešće će uzeti sjajni bendovi: Ortodoks kelts, Iskaz, Yu Grupa, Legende, Sergej Ćetković i Akademija bend.

foto: Party bus 2024
foto: Party bus 2024

Party bus ima za cilj, da kroz muzički program promoviše turističke i kulturne potencijale Crne Gore kao i ekologiju.

– Ovogodišnji Party bus startuje u Nikšiću, u četvrtak 11.07. u 21.00h na Glavnom gradskom trgu, a nastupaće Ortodoks keltsi i Iskaz, a prva noć manifestacije biće prilika da se promoviše najveći muzički festival u Crnoj Gori – Lake fest, koji će se ove godine održati na Krupačkom jezeru od 09. do 11. avgusta – poručili su organizatori Party bus-a.

– Narednih dana će se, nakon simbolične sadnje drveta, program nastaviti u Baru gdje će se 19.07. u saradnji sa TO Bar, u okviru “Ljeta sa zvijezdama“ održati koncert Sergeja Ćetkovića i Akademija benda, na glavnom šetalištu. Završna noć ovogodišnjeg Party busa će se održati u Plužinama, gdje će se u sklopu “Pivske priče” 27. jula nastupati YU Grupa i Legende, a njihov nastup će se organizovati u saradnji sa Parkom prirode Piva i Opštinom Plužine – poručili su organizatori.

Generalni pokrovitelj Party busa je Nikšićko pivo, a suorganizatori su TO Bar, TO Nikšić i Park prirode Piva.

Organizatori pozivaju sve građane da dođu i lijepo se provedu na događajima.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku