Pohod na prijesto: Nova sezona ‘Kuće zmaja’ stiže 16. juna

post-img House of the Dragon, Season 2 :Foto Direct
autor-img 24kroz7 27.04.2024. 16:11

HBO Max je izbacio dva uzbuđujuća trejlera za nadolazeću drugu sezonu serije “Kuća zmaja”, uz objavu dugoočekivanog datuma izlaska nove sezone, koja je i prikvel čuvene serije “Igra prijestola”.

Prvi trejler, nazvan “Crni trejler”, fokusira se na princezu Reniru, koja hrabro stupa u borbu za prijesto koji smatra da joj pripada, suprotstavljajući se Egonu Targerijanu, koji trenutno vlada.

Kuća zmaja 2.sezona - „Crni trejler“

Drugi trejler, poznat kao “Zeleni trejler”, ističe novog kralja Egona, koji se našao u žestokom sukobu sa Renirom, dok se priprema za epski rat u kojem će se uključiti i zmajevi, donoseći gledaocima neviđenu napetost i akciju.

Kuća zmaja 2.sezona -„Zeleni trejler“

Serija “Kuća zmaja”, temeljena na knjizi “Vatra i krv” autora Džordža R. R. Martina, prati uspon i pad čuvene kraljevske porodice Targerijan, smještajući radnju gotovo dva vijeka prije događaja u “Igri prijestola”.

Glumačka postava druge sezone obuhvata poznata imena poput Meta Smita, Olivije Kuk, Eme Darsi, Iva Besta, Stiva Tusana, Fabijena Frenkela, Evana Mičela, Toma Glin Karnija, Sonoje Mizuno i Risa Ifansa, dok će se novim likovima pridružiti Abubakar Salim, Gejl Renkin, Fredi Foks, Sajmon Rasel Bil, Klinton Liberti, Džejmi Keni, Kiran Bju, Tom Benet, Tom Tejlor i Vinsent Regan.

Označite 16. jun na kalendaru, jer će prva epizoda nove sezone serije “Kuća zmaja” biti emitovana istovremeno na HBO kanalu i na streaming servisu Max. Ovaj datum obećava nezaboravnu avanturu u čarobnom svijetu Vesterosa!

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku