Povratak u Srednju zemlju: Warner Bros. otkriva novu pustolovinu Gospodara prstenova

post-img Foto: AP/New Line Production
24kroz7 11.05.2024. 08:30

Uzbudljive vijesti stižu iz svijeta filma, kako je danas Varner Bros. objavio  sprema se novi film iz omiljene franšize Gospodar prstenova. Izvršni direktor Dejvid Zaslav iznio je detalje o projektu, ističući da su trenutno u ranoj fazi razvoja scenarija, ali da očekuju da će novi filmovi biti objavljeni 2026. godine.

Radni naslov filma je “Lord of the Rings: The Hunt for Gollum”, a zvijezda i režiser ovog ostvarenja bit će Endi Serkis, poznat po svojoj ulozi Goluma. Zaslav je naglasio da će reditelj Piter Džekson, zajedno sa dugogodišnjim scenaristima Frenom Volšom i Filipom Bojensom, biti uključeni u svaki korak ovog projekta. Volš i Bojens će napisati scenario, a dogovor pokriva dva filma u franšizi.

U saopštenju koje je objavljeno, Džekson, Bojens i Volš kazali su da su  uzbuđeni povratkom u Srednju zemlju, posebno u društvu Endija Serkisa, ističući nedovršen posao s likom Goluma.

– Čast je i privilegija putovati nazad u Srednju zemlju s našim dobrim prijateljima i saradnikom Endijem Serkisom, koji ima nedovršen posao sa tim smradom, Golumom – rekli su oni.

Ovaj najavljeni film već izaziva veliko interesovanje među obožavaocima franšize Gospodara prstenova, dok se s nestrpljenjem iščekuju daljnje informacije o priči i produkciji.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku