Stigla nova muzička i vizuelna kreacija podgoričkog repera Random

post-img Foto: SVL Films
autor-img 24kroz7 08.07.2024. 10:30

Reper iz Podgorice, poznat pod pseudonimom Random (Marko Lubarda), objavio je novu pjesmu i spot pod nazivom “AM/PM”. Ovo je prva nova pjesma nakon albuma “Origano”, izdatog u novembru 2023. godine, sa kog su ekranizovane “Proba'” i “Ispred Kina Kulture”. Kao i za prethodna dva spota, muziku na “AM/PM” potpisuje producentski duo “Knowhere2run” (Marko Ćaćić i Todor Tadić), dok je za video produkciju zaslužan Balša Krkeljić (SVL films).

Nova pjesma “AM/PM” bavi se temom besmisla mjerenja vremena i podjele na “prije podne” (AM) i “popodne” (PM). Spot obiluje koloritnim rješenjima koja potpisuje akademska slikarka Jelena Vušurović. Spot je sniman u njenom ateljeu na Cetinju, a u videu se otkriva širok izbor njenih likovnih radova. Vušurović je, pored toga što je doprinijela svojim likovnim radovima, dala svoj doprinos i glumom te kreativnim rješenjima.

Random nastavlja svoj produktivni period na domaćoj muzičkoj sceni. Osim albuma “Origano”, koji sadrži 16 pjesama, izdao je i albume “Eo viđi” 2022. godine i “Knowhere2Random” 2021. godine. Pored solo izdanja, Random je gostovao i na albumima grupe Who See, kao i drugih izvođača. Aktivno nastupa i na koncertima širom Crne Gore i regiona, gdje se pojavljuje u tandemu sa DJ Mono-a (Nikola Rajović).

Randomov novi projekt “AM/PM” nastavlja njegovu tradiciju unikatnih i kreativnih izdanja, potvrđujući njegovu poziciju na domaćoj muzičkoj sceni kao jednog od najinovativnijih izvođača. Fanovi s nestrpljenjem očekuju sljedeće korake ovog talentovanog repera.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku