Južnoafrikanka uhapšena zbog ubistva majke u Perastu

post-img foto: Perast/NTO
24kroz7 22.04.2024. 18:40

Državljanka Južnoafričke Republike N.L.T. (29) uhapšena je zbog sumnje da je jutros ubila majku u Perastu.

U saopštenju Uprave policije navodi se da su uspjeli da rasvijetle krivično djelo ubistva koje se jutros dogodilo u Perastu.

– 4ttPolicijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Kotor, su u saradnji sa kolegama iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi i Odjeljenja bezbjednosti Tivat, rasvijetlili krivično djelo ubistvo koje je jutros izvršeno u Perastu. Naime, policiji je od strane medicinskog osoblja Doma zdravlja Kotor prijavljeno da je u Perastu, u jednom objektu stanovanja zatečeno beživotno tijelo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T. (29), državljanka Južnoafričke Republike – navodi se u saopštenju Uprave policije

Policija je izašla na lice mjesta gdje je utvrđen identitet smrtno stradale osobe, te su preduzete mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt lica, te da je izvršen uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra.

Utvrđeno je, nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti, da je izvršilac ovoga djela N.L.T. i ona lišena slobode, pa će, uz krivičnu prijavu biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku