OB Podgorica: Uhapšena dva lica, osumnjičeni za krađe i posjedovanje droge

post-img Foto: Uprava policije
24kroz7 30.04.2024. 11:26

Policija u Podgorici uspješno je riješila četiri slučaja teških krađa nakon intenzivne istrage i akcije koja je rezultirala hapšenjem dva osumnjičena lica, navodi s u saopštenju iz Uprave policije.

Identifikovani su, optuženi i privedeni E.L. (31) i maloljetnik, čije je ime nije otkriveno zbog zakonskih ograničenja, pod sumnjom za različite krađe u gradu.

Prema navodima policije, E.L. se tereti za tri od četiri krađe. Sumnja se da je prvo iz jedne agencije za nekretnine otuđio laptop i novčanik sa oko 200 eura, a istog dana je iz jednog ugostiteljskog objekta ukrao oko 1.000 eura. Takođe, osumnjičen je i za krađu laptopa i limitatora zvuka iz drugog ugostiteljskog objekta. Prilikom hapšenja, kod njega je pronađena manja količina opojnih droga heroina i kokaina, zbog čega će biti podnijeta prekršajna prijava prema Zakonu o sprečavanju zloupotrebe narkotika.

Drugi osumnjičeni, šesnaestogodišnji mladić, optužen je za tešku krađu nakon što je, prema sumnjama policije, provalio u maloprodajni objekat u Podgorici. Razbio je staklo na ulaznim vratima, izvršio premetačinu i ukrao duvanske proizvode u vrijednosti od oko 400 eura.

Policijski zvaničnici su istakli da su ovi slučajevi rezultat intenzivnog rada i saradnje sa građanima te da će nastaviti s naporima u borbi protiv kriminala kako bi osigurali sigurnost i bezbjednost zajednice, zaklučuje se u saopštenju.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku