URA: Skaj potvrdio da su Spajić i PES upleteni u kriminalnu mrežu

post-img Foto: Građanski pokret URA
24kroz7 10.06.2024. 23:06

Sve što smo tvrdili u prethodnom periodu polako dobija svoj epilog, a od danas Spajić i definitivno više nema legitimitet da vodi Vladu Crne Gore. Nakon što ga je jutros dočekala konferencija za medije Andreja Milovića, koji ga je optužio da Crnu Goru gura u ponor, malo ko je mogao da zamisli da će se u večernjim satima ime Milojka Spajića pojaviti i na Skaju – saopštili su iz Građanskog pokreta URA (GP URA).

Oni su dodali da je današnja objava tek nagovještaj onoga što slijedi.

– Vjerujemo da je današnja objava prepiski sa Skaja na portalu Libertas press samo početak muka sa kojima će se Spajić i njegova ekipa suočiti. Možda on, kao ni javnost Crne Gore ne zna ko je lice, koje se u prepisci vodi kao “NN”, ali ima onih koji znaju. Trodnevni pokušaj da se Spajić spasi prljavom kampanjom, srušio se kao kula od karata – poručili su iz GP URA.

Oni su pozivali izvršnog direktora PES-a, Vlada Bojovića, da ponovo pokrene bot mašinu, jer po svemu sudeći njemu ne treba isto koliko i Spajiću.

Zaboravili su PES-ovci onu narodnu izreku “ko drugome jamu kopa, sam u nju upada”, ali i onu “strpljen spašen”, dodaju u saopštenju GP URA.

– Uzmite kokice, kreće simultanka Maradone, građani mogu da uživaju, a pojedinima koji su likovali slijedi hladan tuš. Odbrojavanje može da počne” – zaključili se iz GP URA.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku