Vladimir Ivanović direktor CEDIS-a

post-img Vladimir Ivanovic
Izvor: Vijesti 04.06.2024. 19:10

Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), imenovao je Vladimira Ivanovića za izvršnog direktora CEDIS-a, potvrđeno je “Vijestima” iz te kompanije.

Ivanović je do sada bio vršilac dužnosti na toj poziciji, nakon što ga je na krajem marta imenovao Odbor. Tada je sa te pozicije razriješen Vladimir Čađenović, koji je izabran za predsjednika borda.

Osim izabranog Ivanovića, na konkurs su se prijavili i Jagoš Pupović, Slaven Miljanić i Predrag Bogetić.

Vladimir Ivanović je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, smjer Energetika, 2005. godine. Radni angažman započeo je 2007. godine, kada je raspoređen na mjesto inženjera u Službi za mjerenje. Od 2010. do 2015. godine bio je šef Službe za mjerenje u Elektrodistribuciji Podgorica, a zatim šef Službe za mjerenje Regiona 2 (Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Zeta, Tuzi) u Elektroprivredi Crne Gore, a zatim u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu. Tokom 2017. godine Vladimir je kratko bio na poziciji šefa Centra za mjerenje u Operativnoj direkciji CEDIS-a. Od maja 2021. godine bio je rukovodilac Operativne direkcije u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu. Vladimir govori engleski jezik. Oženjen je i otac jednog djeteta – navodi se u biografiji koja je prethodno dostavljena “Vijestima”.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku