Koncert učenika muzičke škole “Vasa Pavić’: Mladi virtuozi gitare spremni za nezaboravan koncert

post-img Foto: (promo) Sekretarijat za kulturu Glavnog grada
24kroz7 12.06.2024. 09:58

Učenici Odsjeka za gitaru Umjetničke škole za muziku i balet “Vasa Pavić” sa nestrpljenjem i entuzijazmom pripremaju se za svoj nadolazeći koncert koji će se održati u četvrtak, 13. juna, s početkom u 20 sati, u predivnoj i intimnoj atmosferi Kuslevove Kuće.

Na ovom muzičkom događaju, publici će se predstaviti talentovani učenici Balša Dapčević, Milo Popović, Petar Nikolić, Anja Janičić i Martin Jovović, koji su učestvovali u intenzivnoj pripremi pod budnim okom svojih mentora – profesora Bojane Brajović, Marka Prentića, Nikole Pejovića i Petra Dobričanina. Njihova posvećenost i predanost umjetnosti gitare svakako će biti evidentna kroz virtuozne izvedbe koje su pažljivo odabrane za ovu priliku.

Uzbudljiv repertoar koncerta obuhvata djela renomiranih kompozitora poput F. M. Torroba, L. S. Weiss, L. Boutrous, F. Tarrega, I. Albeniz, H. Villa Lobos i drugih, čime će posjetioci imati priliku da uživaju u širokom spektru muzičkih stilova i izraza.

Ulaz na ovaj poseban događaj je besplatan, pa organizatori pozivaju sve ljubitelje muzike da prisustvuju i podrže mlade talente učenika Muzičke škole “Vasa Pavić”, te da zajedno uživaju u večeri ispunjenoj muzičkim čarolijama i inspirativnim izvedbama klasične gitare.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku