Dnevni horoskop za 11. maj

post-img Foto: Horoscope
Horoskopius 10.05.2024. 22:09

Dnevni horoskop za 11. maj

OVAN – Sekstil Mjeseca i Urana predveče donosi povoljne vijesti o poslovnom dogovoru sa Rakom. Pozicija Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, nagovještava prijatne trenutke sa voljenom osobom. Rasprava sa Blizancem. Osjetljiv želudac.

BIK – Mjesec pravi kvadrat sa Marsom, donoseći vam svađe sa partnerom i ljubomorne scene. Sekstil sa asteroidom Amor u vašem znaku, nagovještava romantičan susret sa Rakom. Dobici preko nekretnina, organske popljoprivrede, mode, dizajna.

BLIZANCI – Sekstil Mjeseca i vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, donosi vam sjajan dogovor sa Ovnom. Zbog pozicije Neptuna, planete ljubavnog zanosa, predveče ćete teško odoljeti šarmu osobe koja često putuje zbog posla. Nesanica.

RAK – Vaš vladalac Mjesec, simbol emocija, ulazi u vaš znak i prelazi preko asterioda Eros, pa ćete se prepustiti ljubavnom zanosu sa jednim Bikom. Tajni dogovor sa Djevicom o isplativosti novog projekta sa strancima. Preosjetljivi ste.

LAV – Mjesec u 12. kući podstiče vašu inspiraciju i intuiciju. Pozicija vašeg vladaoca Sunca obećava uspjeh ako se bavite kreativnim zanimanjem. Emotivni partner je preopterećen poslom i očekuje više razumijevanja od vas. Pazite se povreda.

DJEVICA –Dobro aspektovani Merkur, koji upravlja vašim znakom i poljem karijere, donosi vam novac preko saradnje sa Rakom, naročito ako ste advokat, dizajner ili ste zbog posla prisutni u javnosti. Unosite više tečnosti.

VAGA – Vaš vladalac Venera između asterioda Amor i Sunca, nagovještava strastvene trenutke sa Vodolijom. Slobodne Vage mogu da upoznaju nekoga ko nosi uniformu na radu. Pazite šta i kome pričate na poslu. Osjetljiva koža.

ŠKORPIJA -Vaši vladaoci Pluton i Mars prave napete aspekte sa Mjesecom, donoseći vam vanredne troškove i rasprave sa ženama. Slobodne Škorpije mogu da se vide s nekim ko već duže vrijeme pokušava da ih osvoji. Nesanica.

STRIJELAC – Saradnja sa Vodolijom preko uslužne djelatnosti može da vam obezbijedi stabilan izvor prihoda. Vladalac vašeg znaka Jupiter u trigonu sa Plutonom, donosi vam novac preko intelektualnih poslova i putovanja. Strastveni susret sa Ovnom.

JARAC – Trigon između Mjeseca i vašeg vladaoca Saturna donosi vam mogućnost uspostavljanja dugoročne saradnje preko informacionih tehnologija. Susret sa Škorpijom u večernjim satima može da preraste u nešto ozbiljnije. Oprez u saobraćaju.

VODOLIJA – Pozicija Mjeseca u odnosu na vaše vladaoce Uran i Saturn, donosi vam uspjeh i novac preko kreativnih i sportskih projekata, kao i zanimanja koja podrazumijevaju rad sa djecom i mladima. Teško ćete odoljeti šarmu jedne Vage.

RIBE – Mjesec pravi sjajne aspekte sa vašim vladaocem Neptunom i Saturnom u vašem znaku, donoseći vam uspješnu realizaciju poslova sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Kvadrat sa Marsom upozorava na neplanirane troškove. Stomačne tegobe.

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku