Dnevni horoskop za 31. maj: Rakovi, promjene u posljednjem trenu; Vage, ovo ste čekali

post-img Horoskop 24kroz7
24kroz7 31.05.2024. 08:00

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za danas.

Ovan – Znam da ste nervozni i da želite da što prije završite neke situacije da biste mogli da tokom vikenda budete mirni i opušteni. Pokrenuće se ono oko čega ste zabrinuti. Kontakt sa interesantnim osobama preko društvenih mreža.

Bik – Danas ste u solidnom raspoloženju i ono što je do vas uradićete besprekorno. Ne nervirajte se zbog nekolegijalnih poteza ili nečijeg lošeg ponašanja. Danas ćete biti više okrenuti svojim prijateljima i društvu. Kod pojedinih stoji mogućnost novog poznanstva.

Blizanci – Uopšte nije važno da li vaše dobro raspoloženje ima pravih osnova, bitno je da ste vi riješili da nećete da se nervirate oko gluposti, koje ionako ne možete riješiti. Suprotni pol je danas posebno angažovan prema vama. Stići će vam zanimljive ponude.

Rak – Najviše „volite“ promjene u posljednjem trenutku. Pa, onda se spremite za ovaj dan, jer će baš takvih promjena biti. Ne raspravljajte se sa saradnicima, nema svrhe. Raspoloženi ste za otvorenu priču sa voljenom osobom. Nije loš dan pred vama.

Lav – Danas biste mogli da napravite okvirne dogovore, ali pustite da druga strana da predlog, čisto da vidite šta je ono što vam se nudi. Vi se ne zalijećite. Voljena osoba je raspoložena i spremna da se u mnogo većoj mjeri angažuje oko vas.

Djevica – Dobra posvećenost obavezama i evidentno je da ćete mnogo toga uspjeti da završite. Malo ste zabrinuti zbog priliva koji kasni, a koji sa nestrpljenjem očekujete. Odlično raspoloženje i odnos sa emotivnim partnerom. Pravi dan za zajednički izlazak.

Vaga – Generalno – potrebno vam je manje vremena da obavite sve ono što morate. U emotivnom segmentu – izvrsno. Kontakt sa nekim se odvija baš onako kako vi želite.

Škorpija – Poslovni partneri imaju predlog za vas koji vam se u prvom trenutku i neće naročito svideti. Ipak, sačekajte pre nego što odbijete. I sami ćete posle shvatiti da je ovo dosta korektna priča. Jaki kontakti sa suprotnim polom na neobaveznoj bazi.

Strijelac – Čini vam se da ste u nekom praznom hodu. Ništa se posebno ne dešava, samo iščekivanje dogovora, situacija…koje nikako da dođu. Umjesto što sjedite i čekate, prihvatite se redovnih obaveza, ne gomilajte ih. Trudite se da održite korektnu situaciju sa partnerom.

Jarac – Prilično važan dan za vas, jer ćete lako doći do dogovora i uslova koji su vam korektni i prihvatljivi. Malo sreće je na vašoj strani, za promjenu….U emotivnom segmentu – situacija sa voljenom osobom jako varira. Nikad se ne zna u kom pravcu će otići…

Vodolija – Sigurno je da ćete neke situacije moći da završite u svoju korist, ali će vam ovo uglavnom doneti manje dobitke i polovično zadovoljstvo. U emotivnom segmentu – pravi dan za flertovanje, izlazak ili druženje po društvenim mrežama…

Ribe – Nečija podrška vam baš znači, jer vas ova osoba „gura“ na pravu stranu i ne dozvoljava vam da odustanete od nečega što želite. Neki put je potrebno i poslušati druge. U emotivnom segmentu – malo bolja situacija. Sigurniji ste u voljenu osobu i radujete se susretu.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku