Adžić: Spajić bježi od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu

post-img Foto; Filp Adžić
24kroz7 19.04.2024. 16:58

Poslanik Građanskog pokreta URA Filip Adžić kazao je da premijer Milojko Spajić bježi od kontrolnog saslušanja i da ponižava Skupštinu uz pomoć predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu Miodraga Lakovića (PES) i šefa parlamenta Andrije Mandića.

Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata, istakao je Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Spajića i ministra unutrašnjih poslova Šaranovića zakaže za 26. jun.

Adžić je naveo da imajući u vidu da je ministar Šaranović najavio raspisivanje javnog konkursa za izbor direktora Uprave policije može se lako desiti da se kontrolno saslušanje u vezi nezakonitog izbora v.d. direktora Uprave policije desi nakon izbora nekog novog izbora direktora Uprave policije u punom mandatu.

Javnost je navikla od Spajića da bježi od ukrštanja argumenata sa poslanicima, jer se radi o jednoj o najnetransparentnih vlada od sticanja nezavisnosti Crne Gore. Sa druge strane i ne čudi jer uvijek izađe politički poražen iz zgrade Skupštine Crne Gore, zaključio je Adžić.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku