DPS Andrijevica: Član OIK noćas pokušao da upadne u zgradu Opštine, tužilaštvo hitno da reaguje, jer su kradljivci spremni da unište izborne listiće, da bi sačuvali fotelje

post-img dps logo
24kroz7 04.06.2024. 10:45

Skrećemo pažnju javnosti, a posebno nadležnim organima da se u Andrijevici dešava pokušaj krađe i prepravke izbornog materijala od strane predstavnika koalicije koju čine SNP i Demokrate, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Andrijevica.

U saopštenju dodaju da je Duško Stojanović, sekretar sekretarijata u lokalnoj upravi i član OIK spriječen od strane policije da uđe u zgradu Opštine. I pored toga Stojanović se u toku noći, sve do 4 sata poslije ponoći, šunjao oko zgrade Opštine, pokušavajući da uđe u prostorije gdje se nalazio izborni materijal, uz izgovor da „želi da upali svijetlo u prostoriji“. Danas na sjednici Opštinske izborne komisije, tražio je od ostalih članova da demantuju ovaj incident, i ucjenjivao ih eventualnim uskraćivanjem kvoruma. 

Ovaj događaj svjedoči da kradljivci izbornog materijala, ne odustaju od prepravljanja izborne volje građana i pokušavaju po svaku cijenu da se zadrže u foteljama. Pozivamo tužilaštvo, da izuzmu materijale sa video nadzora na zgradi Opštine i reaguje na kršenje izbornih prava koje se dešava već dvije noći u kontinuitetu. Kradljivci izbornog materijala, ošamućeni porazom koji su doživjeli, i izvjesnim napuštanjem fotelja u koje su zasjeli, očigledno su spremni na sve pa i da unište izborne materijale kako bi ostali još koji dan na vlasti, zaključuje se u saopštenju.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku