DPS predao listu za lokalne izbore u Budvi: Vrijeme je za promjenu vlasti

post-img Foto: DPS
24kroz7 29.04.2024. 23:00

Demokratska partija socijalista predala je Opštinskoj izbornoj komisiji u Budvi listu za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 26. maja, Nosilac liste Demokratska partija socijalista “Budva može bolje!” biće univerzitetski profesor i poslanik u Skupštini prof. dr Nikola Milović.

– Danas je predata pobjednička izborna lista Demokratske partije socijalista “Budva može bolje!” Opštinskoj izbornoj komisiji Budve. Nosilac liste sa 33 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Budva na izborima koji su zakazani za 27. maj je prof. dr Nikola Milović. S pravom očekujemo da će naša lista na predstojećim izborima osvojiti najviše mandata, što vjerujemo da nam – s obzirom na to da nastupamo iz opozicije, daje za pravo da očekujemo da budemo nosilac vlasti u Budvi u naredne četiri godine – poručuju iz Demokratske partije socijalista “Budva može bolje!”.

– Vjerujemo da će se princip dobre demokratske prakse koja podrazumijeva da partija koja osvoji najveći broj glasova bude ujedno i stranka koja čini okosnicu vlasti u narednom periodu važiti na lokalnom nivou o da će nam omogućiti da u naredne četiri godine radimo u interesu građana Budve i realizujemo sve one velike planove koji će Budvu vratiti na pravi put – kažu iz Demokratske partije socijalista.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku