FSCG: Suspendovani igrači Budve i Zete

post-img foto: FSCG
24kroz7 30.05.2024. 18:50

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore suspendovala je jednog igrača FK BudvA i dvojicu iz Zete.

Odluka disciplinske komisije uslijedila je nakon skandalozne baraž utakmice za popunu Druge lige Crne Gore.

Kako smo ranije pisali, Budva i Zeta su utakmicu su završili neriješenim rezultatom koji je odgovarao i jednoj i drugoj ekipi. Rezultat je bio 3:3, nakon što je FK Zeta vodila 3:0, a  nakon što su Budvani izjednačili na 3:3 slavili su na penale, a taj rezultat je oba tima poveo u Drugu ligu, a eliminisan je FK Ibar iz Rožaja.

Nakon oštrih reakcija, i rata saopštenjima, oglasili su se i političari, a FSCG je pokrenuo istragu i donio odluku da suspenduje igrača Budve Marka Stijepovića, kao i tandem Zete – Danila Raičevića i Bojana Matanovića.

-Shodno članu 134 Disciplinskog pravilnika FSCG, pokreće se disciplinski postupak protiv FK Budva zbog učešća u neregularnosti utakmice, na način što je poslužio drugom i oštetio drugi klub i povrijedio takmičenje i Pravila fudbalske igre na utakmici 3. kola Baraža za popunu 2.CFL protiv Zete – kaže se u saopštenju Disciplinske komisije FSCG.

Disciplinska komisija je pokrenula postupak i protiv FK Zeta.

– Disciplinska komisija pokreće postupak protiv FK Zeta zbog učešća u neregularnosti utakmice, na način što je poslužio drugom i oštetio drugi klub i povrijedio takmičenje i Pravila fudbalske igre na utakmici 3. kola Baraža za popunu 2.CFL, između FK Budva – FK Zeta, čime bi počinio prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG – piše na sajtu FSCG.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku