Manipulacije žrtvama: Kako tandem Mandić-Spajić preko Jasenovca žele da se zaboravi glasanje o Srebrenici

post-img foto: Spajić i Mandić
autor-img 24kroz7 27.06.2024. 19:14

Kada je postalo izvjesno da će Vlada Crne Gore, koju podržava Demokratski front (DF), glasati za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, a za šta su srpski zvaničnici rekli da to “de facto” znači proglašenje srpskog naroda genocidnim, predsjednik Skupštine Andrija Mandić koji se između interesa svog naroda i fotelje, odlučio za fotelju, morao je povući neki potez.

Sjetio se, u dosluhu sa premijerom Milojkom Spajićem, da predloži Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu koju su do sada svojim potpisima podržali i poslanici Demokratske Crne Gore, kao i poslanici Pokreta Evropa sad (PES).

Tandem Mandić-Spajić, koji su bili meta brojnih napada nakon što se glasala rezolucija o Srebrenici, računaju da će vrijeme učiniti svoje i da će srpski birači to zaboraviti, te da će eventualnim izglasavanjem Rezolucije o genocidu o Jasenovcu povratiti svoje poljuljano povjerenje.

Teško je vjerovati da će pomenuta Rezolucija promijeniti stvari, jer je narod ogorčen na ponašanje dvojca Spajić-Mandić, što najbolje govore rezultati izbora u Budvi.

Ipak, ostaje da se vidi kako će sve, na kraju, da se završi.

Za sad je jasno da je najveći broj građana shvatio da se radi o klasičnoj manipulaciji i saniranju štete od strane Mandića i Spajića, a ne o stavrnoj zželji da se osudi taj stravičan zločin.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku