Rađenović: Nedopustivo da Budva nije okićena, zatvorena i Narodna kuhinja, obezbijedili smo građanima besplatan obrok

post-img Foto: GP URA
izvor: Vijesti 21.05.2024. 13:30

Nosilac liste “URA – Dr Dritan Abazović – Drugačije!” Blažo Rađenović kazao je kako je nedopustivo da lokalna vlast u Budvi ni ove godine nije našla za shodno da adekvatno okiti grad povodom 21. maja, Dana nezavisnosti.

– Pored toga što ne poštuju državne praznike, lokalna vlast ne cijeni ni građane koji su danas ostavljeni bez obroka u Narodnoj kuhinji – saopštio je Rađenović.

Kaže da “svjedočimo i apsurdu” da je zbog neradnog dana danas zatvorena narodna kuhinja za sve njene korisnike, dodajući da će zbog toga, “ličnim sredstavima, odbornika Ivanovića, kandidata i kandidatkinja za odbornike i odbornice, kao i članova opštinskog odbora URA Budva, koji svakodnevno svojim ličnim primjerom pokazuju drugačiji odnos prema gradu, obezbijediti besplatan obrok za sve korisnike narodne kuhinje u brzoj hrani ‘My food’ koja se nalazi u sklopu Mediteranskog sportskog centra.”

– Nova vlast, predvođena Građanskim pokretom URA, vodiće drugačiju politiku koja će brinuti o datumima od državnog značaja, ali i o ljudima o kojima trenutna lokalne vlast ne razmišlja tokom praznika – zaključuje Rađenović

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku