Sjednica Skupštine odložena dva dana zaredom, nema kvoruma, vlast u rasulu

post-img Foto: Skupština Crne Gore
24kroz7 31.05.2024. 13:46

Početak sjednice Skupštine Crne Gore danas kasni više od dva sata. Sjednica je prvobitno bila zakazana za juče, ali je bez obrazloženja odložena za danas. Početak današnjeg zasijedanja bio je zakazan za 11 časova.

Kako saznaje Portal 24kroz7, sjednica danas neće biti nastavljena, jer poslanici većine iz Pokreta Evropa sad (PES) nisu došli na sjednicu.

Juče su se kao  razlozi što se sjednica odlaže, pominjala dešavanja u Budvi, odnosno izjava Nikole Jovanovića, nosioca liste “Budva naš grad”, koji je saopštio “kako kriminalci bliski NSD pokušavaju da uspostave vlast u Budvi po njihovoj mjeri”.

Na dnevnom redu je trebalo da budu Predlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o obligacionim odnosima, Predlog zakona o izmjenama Zakona o vanparničnom postupku, Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Vlade Crne Gore i Vlade Velikog Vojvodstva Luksemburg o otklanjanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak i na imovinu i sprječavanju poreske evazije i izbjegavanja.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku