URA poručila PES-u: Za Mrkića pitajte Lakovića, za relaciju sa Davidovićem kod Krivokapića, za šverc cigareta Golubovića

post-img Foto: GP URA
24kroz7 06.06.2024. 11:38

– Raste nervoza u Pokretu Evropa sad nakon što svakodnevno javnost razotkriva kakvoj je družini dala vlast i povjerila državu. Ne čude nas razna podmetanja sa te strane i zato ih pozivamo da mirno uzmu kokice i sa strane posmatraju razvoj događaja – naveli su iz Građanskog pokreta URA (GP URA) u odgovoru na navode Pokreta Evropa sad (PES).

– Kao što uvijek dajemo dobronamjerne savjete, iako to često ne zaslužuju kolege iz Pokreta Evropa sad (PES), ipak prijateljski savjetujemo da se o relacijama sa Aleksandrom Mrkićem raspitaju kod njihovog poslanika Miodraga Lakovića, za realciju sa gospodinom Miodragom Dakom Davidovićem kod Zdravka Krivokapića, dok će ih o švercu cigareta najbolje podučiti njihov Duško Golubović, inače najbolji drug Sretena Kankaraša, ujaka premijera Milojka Spajića – reagovali su iz GP URA.

Iz URE su savjetovali PES-u da samo paze da im, kad u svemu ovome dobiju više informacija, ne zamjeri klan “Grand”, za koji ovih dana prilagođavaju sistemske zakone.

– Koliko Pokret Evropa sad manipuliše sa građanima najbolje potvrđuje prošlonedjeljni izvještaj Direkcije za carinski sistem i carinsku politiku Ministarstva finansija za 2023. godinu, organa Vlade Milojka Spajića, koji je potvrdio da je tokom prošle godine država od akciza na duvanske proizvode naplatila rekordnih 100 miliona eura i da je zaslugom Dritana Abazovića skoro u potpunosti zaustavljen u Crnoj Gori – zaključuju iz URE uz kratku poruku premijeru Milojku Spajiću: “Vidimo se na premijerskom satu i ne zaboravite da ponesete Skaj”.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku