Đoković pogođen u glavu dok je davao autograme, Italijani pišu da je u pitanju boca vode

post-img Foto: The Sun
24kroz7 10.05.2024. 22:34

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, doživio je neprijatnu situaciju na turniru u Rimu nakon meča drugog kola. Đoković je, nakon pobjede protiv Francuza Korentana Mutea (2:0), prišao navijačima kako bi potpisao njihove predmete. Međutim, do incidenta je došlo kada je sa tribina poletjela flaša puna vode, direktno ga pogađajući u glavu.

Organizatori su odmah reagovali i saopštili da je do incidenta došlo kada se dijete, pokušavajući da mu pruži svesku za potpis, previše nagnulo preko ograde. Iz ranca djeteta ispala je aluminijska flaša, koja je Đokovića pogodila u glavu.

Prvi reket svijeta je ostao ležati na terenu nekoliko minuta, držeći se za glavu od bolova. Nakon toga su ga organizatori  odveli do svlačionice.

Đoković nije obavio uobičajene intervjue nakon meča, a organizatori turnira rekli su da će doktori pregledati ranu na njegovoj glavi.

Prema izvještaju Associated Press-a, Đokoviću je bila potrebna medicinska pomoć nakon udarca flaše. Italijanski mediji su također izvijestili o prisustvu tragova krvi.

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku