Incident na stadionu i u svaličionici: Budućnost gubi važne bodove u šampionskoj trci

post-img Foto: FK Budućnost
24kroz7 27.04.2024. 23:10

Na fudbalskom stadionu pod Goricom, u neizvjesnoj utakmici koja je završila remijem 2:2, Budućnost je izgubila dva ključna boda u borbi za titulu, dok je Sutjeska golom Vaska Kalezića u posljednjim trenucima stigla do vrijednog rezultata. Međutim, ono što je obilježilo ovaj susret nije samo sportski rezultat, već skandalozni incident koji je izazvao golman Budućnosti, Đorđije Pavličić.

Nakon meča, nezadovoljni navijači Budućnosti, poznati kao “varvari”, tražili su od igrača da skinu dresove kao znak nezadovoljstva rezultatom. Ova situacija izazvala je tenziju, a Pavličić je reagirao žestoko udarivši saigrača Igora Ivanovića.

Buducnost sutjeska
Foto: FK Budućnost

Nakon toga, nekoliko “varvara” je upalo u svlačionicu gdje su se suočili s igračima i iznijeli oštre kritike na račun njihovih performansi na terenu, ističući da ne pružaju maksimum i ne opravdavaju svoje plate.

Pitanje koje se sada postavlja jest kako su navijači uspjeli ući u službene prostorije, budući da je obezbjeđenje bilo na visokom nivou. Ovaj incident baca novo svjetlo na sveopšte stanje klupskog fudbala, dovodeći u pitanje organizaciju i disciplinu unutar kluba.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku