Uprava policije: O incidentu na utakmici Budućnost – Sutjeska obaviješten tužilac

post-img foto: FSCG
24kroz7 28.04.2024. 17:05

Iz uprave policije oglasili su se povodom incidenta koji je obilježio derbi susret na stadionu pod Goricom u kojem su snage odmjerili fudbaleri Budućnosti iz Podgorice i nikšićke Sutjeske.

– Po završetku utakmice došlo je do verbalnog sukoba dijela navijačke grupe ‘Varvari’ i igrača FK Budućnost, a eventualni fizički sukob spriječen je pravovremenom reakcijom policijskih službenika. Tom prilikom je od strane dijela navijačke grupe ‘Varvari’ oštećena infrastruktura stadiona ‘Pod Goricom’. Takođe, po završetku utakmice došlo je do fizičkog sukoba između samih igrača FK Budućnost – kazali su iz Uprave policije.

Uprava policije je u saopštenju navela da je o predmetnom događaju obaviješten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, te da će isti preduzeti aktivnosti iz svoje nadležnosti.

– Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovoga događaja, te će sa ishodom ovoga postupanja javnost biti blagovremeno obaviještena – zaključuje se u saopštenju.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku