Zvezda neumoljiva u Pioniru: Partizan u nokdaunu čeka šansu u Areni

post-img Foto: Peđa Milosavljević/Starsport
Izvor: B92 16.05.2024. 00:16

Košarkaši Crvene Zvezde poveli su 2:0 protiv Partizana u finalu plej-ofa ABA lige, pošto su večeras na svom terenu pobijedili 80:73 (17:19, 21:19, 23:19, 19:16)

Crveno-beli su pokazali zašto su aktuelni šampioni, dominirajući na terenu Pionira protiv Partizana. Pod vođstvom Nemanje Nedovića, Crvena Zvezda je osigurala još jednu pobjedu i sad se serija seli u Beogradsku arenu. U ovoj epizodi napete košarkaške sage, svaki poen je važan, svaka greška presudna.

FOTO: DRAGANA STJEPANOVIĆ/ABA LIGA

Nemanja Nedović je bio zvijezda večeri sa svojih 21 poenom, sve postignutim u prvom poluvremenu, dok su Branko Lazić, Džoel Bolomboj, Miloš Teodosić i Jago Dos Santos pružili značajan doprinos. S druge strane, Partizan je pokazao odlučnost kroz Džejlina Smita, Bruna Kabokla, Pi Džej Doužera i Zeka Ledeja.

Trener Zvezde, Janis Sferopulos, nije skrivao zadovoljstvo nakon ove druge pobjede, ističući da je 2-0 samo početak. S druge strane, igrači Partizana su priznali poraz, istakavši da im je nedostajala efikasnost u šutevima i da su greške u igri bile presudne.

 

Očekuje se naelektrisana atmosfera u Beogradskoj areni u nedjelju uveče, jer Partizan ima imperativ pobjede kako bi se izjednačio u seriji. Ali Zvezda neće olako popustiti, posebno ne nakon ovakvih pruženih izdanja.

Treća utakmica igra se u nedjelju od 20.30 u Beogradskoj areni gde će Partizan biti domaćin. Serija se igra na tri pobjede.

Utakmica će biti spektakularna, jer se igra na tri pobjede, a obožavaoci košarke jedva čekaju da vide ko će izaći kao pobjednik iz ove uzbudljive bitke za titulu.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku