Leonardo Di Kaprio i Dženifer Lorens u novom Scorsezijevom filmu o Sinatri

post-img Foto: Martin Scorsese and Leonardo DiCaprio; Varyeti
Izvor: Index.hr 18.04.2024. 23:27

Variety je nedavno javio da će legendarni redatelj Martin Skorseze ponovno sarađivati sa Leonardom Di Kaprijom, dodajući novu dimenziju filmskom svijetu. Di Kaprio će, prema izvještaju, igrati legendarnog pjevača Frenka Sinatru u Skorsezijevom novom  filmu, prenosi hrvatski Index.

Osim Di Kapria, u filmu će se pojaviti i Dženifer Lorens, koja će tumačiti ulogu Ave Gardner. Ova vijest posebno je oduševila fanove, posebno nakon što su Di Kaprio i Lovrens već sarađivali u filmu “Don’t Look Up”.

Ova najava predstavlja ponovno okupljanje Di Kapria i Skorsezeja, čiji je dosadašnji rad ostavio dubok trag u filmskoj industriji. Njihova saradnja rezultirala je remek-djelima poput “Gangs of New York”, “The Aviator”, “The Departed”, “Shutter Island” i “The Wolf of Wall Street”. Njihov najnoviji zajednički poduhvat, “Killers of the Flower Moon”, bio je nominovan za čak 10 Oskara.

Reakcije na vijest o filmu o Sinatri bile su izuzetno pozitivne, sa oduševljenim komentarima na društvenim mrežama. “Di Kaprio je savršen izbor za ulogu Frenka Sinatre”, komentairisali su mnogi obožavaoci, ističući vjeru u talent i sposobnosti ovog izvanrednog glumca.

Iako su detalji o samom filmu još uvijek rijetki, obožavaoci već sa nestrpljenjem očekuju još informacija o ovom obećavajućem projektu koji će spojiti vrhunsku glumačku izvedbu, režiju i priču o jednom od najvećih muyičkih ikona svih vremena.

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku