Pol Atreid se vraća – “Dina: Drugi dio” premijerno na HBO Max platformi

post-img Foto: Profimedia
24kroz7 18.05.2024. 08:30

Ljubitelji naučne fantastike konačno mogu da odahnu – dugo očekivani film “Dina: Drugi dio” (Dune: Part Two) premijerno će biti prikazan na Max striming platformi u utorak, 21. maja. Na HBO kanalu, film će biti emitovan 2. juna u 20:00h.

Nastavak epske sage “Dina: Drugi dio” prati mitsko putovanje Pola Atreida, koji se udružuje s Čani i Fremenima kako bi osvetio zavjerenike koji su uništili njegovu porodicu. U ovoj priči, Pol je suočen sa izborom između ljubavi svog života i sudbine čitavog svemira, dok pokušava da spriječi užasnu budućnost koju samo on može da predvidi.

Glumačku ekipu čine Timoti Šalame, nominovan za Oskara, Zendeja, Rebeka Ferguson, nominovani za Oskara Džoš Brolin, Ostin Batler i Florens Pju. Takođe, uloge tumače Dejv Batista, dobitnik Oskara Kristofer Voken, Lea Sedu, Suheila Jakub, Stelan Skarsgard, nominovana za Oskara Šarlot Rempling i dobitnik Oskara Havijer Bardem.

Režiju potpisuje Denis Vilnev, koji je scenario napisao zajedno sa Džonom Spejtsom, zasnovan na slavnom romanu Frenka Herberta, „Dina“.

Producenti filma su Meri Parent, Kejl Bojter, Vilnev, Tanja Lapoen i Patrik Makormik, dok su izvršni producenti još nepoznati.

Spremite se za još jednu nezaboravnu avanturu u univerzumu „Dine“, koja će zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnije fanove ovog kultnog serijala.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku