Novi sekretar za sport Igor Vujačić, sekretarka za kulturu Snežana Dakić-Tomanović

post-img Foto: Igor Vujačić (privatna arhiva)
24kroz7 10.05.2024. 14:30

Novi sekretar u Sekretarijatu za sport, kako saznaje Gradski portal, biće Igor Vujačić, koji će na tom mjestu zamijeniti dosadašnjeg vršioca dužnosti Miloša Antića, kojem 15. maja ističe mandat.

Igor Vujačić je rođen u Podgorici gdje je završio osnovnu i Srednja ekonomsku škola ,,Mirko Vešović” gdje je i diplomirao na Pravnom fakultetu.

Prethodno je dugi niz godina radio u Službi za zajedničke poslove Glavnog grada Podgorice, a sada je u radnom odnosu u gradskom preduzeću ,,Zelenilo” doo.

Učesnik je brojnih seminara, a takođe je i dobrovoljni davalac krvi.

Važi za osobu koja voli sport i redovno prati sportska dešavanja, a i sam se sportom bavi rekreativno.

Sekretarki za kulturu Ani Medigović istekao je mandat krajem aprila, a na čelu gradskog resora kulture biće Snežana Dakić-Tomanović, direktorica podgoričke OŠ “Radojica Perović”.

Snežana Dakić-Tomanović je rođena u Podgorici. Diplomirala je na odsjeku za srpsko-hrvatski jezik i književnost Filozofskog fakulteta u Nikšiću.

Novi gradski menadžer u Glavnom gradu biće Luka Đukanović, objavio je Gradski portal.

Đukanović je prethodnih godina obavljao funkciju generalnog direktora Direktorata za projekte (IPA), inovacije, zdravstveni turizam u Ministarstvu zdravlja.

Sekretarijat za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom početkom ovog mjeseca raspisao je javni konkurs za manadžera Glavnog grada. Mjesto gradskog menadžera upražnjeno je od 12. februara kada je istekao mandat tadašnjem menadžeru Glavnog grada Marjanu Junčaju. Prema koalicionom sporazumu partija na vlasti ovo mjesto pripalo je Demokratama.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku