Predstavljen novi rukovodeći kadar u KCCG

post-img Klinički centar Crne Gore
R.B. 05.04.2024. 14:58

Direktor Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Aleksandar Radović, imenovao je danas dio tima koji će ubuduće rukovoditi organizacionim jedinicama najveće zdravstvene ustanove u zemlji.

Kako je saopšteno iz KCCG, medicinski direktor KCCG je dr Đorđije Krnjević, dok će Centar za nauku voditi prof. dr Ljiljana Vučković.

Na čelu Klinike za nefrologiju, koja je bila bez rukovodioca dvije godine je dr Elvir Mučić, a Internom klinikom upravljaće dr mr sc. dr Vesko Vujičić.

Novi direktor Centra za kardiohirurgiju je dr Aleksandar Mugoša. Na čelu Klinike za ginekologiju i akušerstvo je dr Goran Lazarević, dok će Stomatološkom poliklinikom upravljati dr Vladimir Popović.

Novi pomoćnik direktora za inženjering i održavanje opreme je ing. Mirko Miranović dok je za pomoćnicu direktora za ekonomsko-finansijske poslove, kog KCCG nije imao skoro tri godine, imenovana dipl. ecc. Julija Pupovac.

“Prilikom formiranja tima koji će ubuduće voditi KCCG, rukovodili smo se isključivo visokim profesionalnim standardima, moralnim i ljudskim načelima i sigurni smo da smo ovim imenovanjima zadovoljili sve te kriterijume. Politička pripadnost, rodbinske veze i interesi pojedinaca i grupacija nijesu bili niti će ubuduće biti kriterijumi prilikom izbora rukovodećeg kadra u KCCG”, navode iz ove zdravstvene ustanove.

Direktor KCCG će uskoro kompletirati tim kog će predstaviti javnosti na konferenciji za medije, kazali su iz KCCG.

24kroz7

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku