Kultne sandale koje će biti apsolutni hit ovog ljeta

post-img Foto: Aemery.com
INJOURNAL 09.06.2024. 11:08

Najpopularnija obuća ovog ljeta neće biti štikle, već sandale sa prstenom na palcu koji im daje posebnu dozu sofisticiranosti i uglađenosti

Mada volimo trend nanula i sandala sa “wedge” petom, činjenica je da ćemo najveći dio ljeta provesti u ravnoj obući koja će biti naš vjerni saveznik u danima kada smo mnogo više napolju nego kod kuće. Naše mišljenje dijele i gotovo sve ikone stila koje tokom ljeta uglavnom gledamo u ravnoj obući, pa svake godine imamo makar jedan par udobnih sandala oko kojih nastaje ogroman hajp. Tako su u prethodnim godinama HIT status imale chunky sandale sa Chanel potpisom, zatim ribarski modeli kuće The Row, Hermès Oran natikače, kao i Birkenstock papuče.

Najpopularnije sandale za ljeto 2024

Na pragu ljetnje sezone, među modnim influenserkama i drugim ikonama stila ponovo se izdvojio jedan model sandala za koji je već sada izvjesno da će u narednim mjesecima biti najtraženiji. Ovog puta u pitanju su Jalen sandale australijskog brenda “A.Emery” koje su već ponijele mnoge influenserke poput Mariane Smit ili Džesike Skaj, a vidjeli smo ih i na nogama Viktorije Bekam.

sandale
Foto: Aemery.com

Kožne sandale minimalističkog dizajna dolaze u paru sa zanimljivim dodatkom, tačnije prstenom na palcu, koji im daje posebno dozu sofisticiranosti i uglađenosti. Izrađene su od mekane teleće kože, a zahvaljujući elegantnoj silueti sa četvrtastim đonom i debelim kaiševima, podjednako lako možete da ih nosite i u kancelariji i na plaži.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku