Najpopularnije NETFLIX serije u maju 2024: Dramatične epizode sa uzbudljivim zapletima

post-img Foto: GettyImages
Marie Claire 04.05.2024. 17:45

Najpopularnije Netflix serije u maju 2024. su veoma uzbudljive, a poneke i istinite. Ove životne priče će vas ostaviti bez teksta.

Ljudska radoznalost nema kraja, a ovo je posebno slučaj kada su tuđi životi u pitanju. Upravo zbog toga ove serije imaju ogromnu gledanost na Netflixu.

Pored dramatičnih istinitih događaja, možete pronaći i uzbudljive romantične zaplete, kao i igre snalaženja u svijetu kriminala. U svakom slučaju, dramatični zapleti su sigurni, a radnja će vas toliko zaintrigirati da nećete moći da prestanete da gledate.

The Gentlemen (Gospoda)

Serija prati glavnog lika Edija koji je naslijedio ogroman posjed i otkriva da je u pitanju carstvo marihuane koje pripada legendarnom Bobiju Glasu u svijetu kriminala. Da li će ovaj prefinjeni gospodin uspjeti da se izbori sa kriminalnim svijetom Britanije?

The Gentlemen 2024 Netflix
The Gentlemen 2024 Netflix
Baby Reindeer (Mali irvas)

Serija koja je zaludjela fanove Netfliksa. Seriju je napravio Ričard Gad, a to je ujedno i autobiografska priča u kojoj on igra sam sebe. Naime, jedan čin saosjećanja koštao ga je uhođenja starije žene. Ovo je svakako iskustvo koje je svima za nauk.

Baby Reindeer 2024
Baby Reindeer 2024
The Asunta case (Slučaj Asunta)

Serija je inspirisana istinitim događajem. U septembru 2013. godine, Rosario Porto i Aflonso Bastera prijavljuju nestanak svoje dvanaestogodišnje ćerke Asunte. Međutim, kako istraga teče, sve više stvari ukazuju na to da su roditelji upleteni u nestanak. Ovaj događaj koji je potresao cijelu zemlju predstavljen je u 6 epizoda.

The Asunta Case 2024 Netflix
The Asunta Case 2024 Netflix
Players (Igrači)

Ukoliko ste ljubitelji ljubavnih igara, onda će vas ova serija svakako zainteresovati. U pitanju je provodažijska agencija koja je sada odlučila da postavi nova pravila igre. Međutim, sve se iskomplikuje kada se odnosi među tvorcima igre zakomplikuju. Sve je počelo sa stavom da iz zabave ne može nastati dugotrajna i čvrsta ljubavna veza.

Players 2024 Netflix
Players 2024 Netflix

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku