Sedam Netflix noviteta koji stižu u aprilu

post-img A scene from Sex and the City. Image credit courtesy of HBO
D.V. 06.04.2024. 22:16

Netflix otkriva svoje novitete za april, donoseći nam još jedan mjesečni niz uzbudljivih izdanja. S nestrpljenjem očekujemo da se zavučemo u udobnost naših omiljenih kutaka i prepustimo se maratonu gledanja. Bez obzira da li strijepite za novim epizodama vaše omiljene serije ili ste spremni za potpuno novo filmsko iskustvo, Netflix nas ovog mjeseca poziva na avanturu.

Sex & The City

Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kristin Dejvis i Kim Katral, poznati kvartet možemo već početi da gledamo na ovoj platformi za strimovanje. S obzirom na to da se treći nastavak serije “And Just Like That” neće pojaviti prije 2025. godine, fanovi “Sex and the City” mogu popuniti prazninu u svom srcu ponovnim gledanjem legendarne serije.

Ripley

Baziran na bestseleru, Endru Skot glumi Toma Ripleja, prevaranta koji se snalazi u Njujorku ranih 1960-ih godina, a unajmljen je da dovede sina bogatog čovjeka kući iz Italije. To ga uvodi u kompleksan život prevara i ubistava.

Scoop

Inspirisan stvarnim događajima, ova drama prati producenta BBC-ja Sema Mekalistera i novinarku Emili Mejtlis koji vode pregovore visokog rizika sa Bakingamskom palatom i sudskim obračunom sa princom Endruom. Ovaj naslov smo svi isčekivali sa posebnim nestrpljenjem.

What Jennifer did
Datum objavljivanja: 10. april

Ovaj dokumentarac istražuje nasilan zločin koji je šokirao kanadski grad, gdje je u fokusu provala u dom vijetnamskih imigranata, ostavljajući traumatizovanu kćerku kao jedinog svjedoka. Kroz policijske snimke ispitivanja i svjedočenja, otkrivaju se sve složenosti slučaja.

The Hijacking of Flight 601
Datum objavljivanja: 10. april

Intrigantna serija napravljena po istinitom događaju u kojem je grupa muškaraca otela avion, a dvije stjuardese ih nadmudruju nakon napetih pregovora u vazduhu i na zemlji. Ko ne voli dobru akciju na avionskom letu?

Heartbreak High
Datum objavljivanja: 11. april

Druga sezona ove voljene serije se vraća, prateći učenike “Hartley Higha” kako se suočavaju sa novim izazovima, dramom i patnjama.

Beby Reindeer
Datum objavljivanja: 11. april

Ričard Gad je napisao i glumio u ovom filmu koji prikazuje borbu komičara koji pokazuje čin dobrote prema ranjivoj ženi. Međutim, to ubrzo uzima mračan obrt, izazivajući opsesiju koja ugrožava i njihove živote.

Izvor: ELLE/N.K.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku