Šest godina kasnije “Dark” ostaje najvoljenija Netflix serija

post-img Foto: Netflix
24kroz7 18.05.2024. 09:00

Iako je prošlo više od šest godina od premijere serije “Dark” na Netflixu, ova mračna saga i dalje osvaja srca gledalaca širom svijeta. Od trenutka kada je debitovala, “Dark” je brzo postala najgledanija serija na platformi snimljena van engleskog govornog područja, zadržavajući pažnju publike svojom kompleksnom i napetom radnjom sve do velikog finala.

Serije dolaze i odlaze, ali neke ostaju urezane u sjećanje publike još dugo nakon završetka. “Dark” je definitivno jedna od takvih serija. Mnogi danas smatraju da ovaj naučno-fantastični triler, djelo kokreatora Barana bo Odora i Jantje Frize, nije dovoljno cijenjen koliko zaslužuje.

Sa svojih 26 epizoda raspoređenih kroz tri sezone, “Dark” prati stanovnike izmišljenog nemačkog grada Vindena dok istražuju šokantan nestanak dvoje djece. Kroz zaplet se isprepliću veze između četiri otuđene porodice, otkrivajući misteriju koja seže mnogo dalje od jednostavnog krimia. Kako se priča razvija, postaje jasno da u Vindenu postoji zavjera o putovanju kroz vrijeme koja će vas zakovati za fotelju.

Ova misterija uključuje natprirodne elemente koji datiraju još od 1986. godine, čineći priču još intrigantnijom i složenijom. Serija je postala sinonim za inteligentno osmišljenu radnju i likove koji se suočavaju sa svojim najmračnijim tajnama.

Čak i sada, više od šest godina nakon premijere, fanovi “Dark-a” ne prestaju da izražavaju svoje oduševljenje na društvenim mrežama. Na platformi X, mnogi pišu pohvale poput:

– Ovo je najbolja Netfliks serija koju sam vidio poslednjih godina.-

– Dark je najbolja Netfliks serija svih vremena.-

– Koja je najbolja originalna Netfliks serija i zašto je tako DARK?-

Izgleda da će “Dark” nastaviti da intrigira i inspiriše gledaoce još mnogo godina, potvrđujući svoj status kao jedan od najznačajnijih naslova u istoriji streaming servisa.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku