Ekskluzivni događaj u Porto Montenegru: Daniel Maté i Nina Bajković po prvi put zajedno u Crnoj Gori

post-img Foto: NBpsihoterapija
autor-img 24kroz7 23.05.2024. 16:17

U junu ove godine, Porto Montenegro postaje domaćin ekskluzivnog dvodnevnog događaja koji će inspirisati i transformisati mnoge. Danijel Mate i Nina Bajković, priznati vodiči u oblasti samopronalaženja i razumijevanja, prvi put će se zajedno susresti sa publikom u Crnoj Gori.

Nakon Njujorka, Londona, Berlina, Brisela i Dablina, koautor knjige Njujork tajms bestselera “Mit o normalnom” i autor jedinstvenog programa “Mentalna Kiropraktika” Danijel Mate gostuje i u Crnoj Gori.

Danijel Mate zajedno sa Ninom Bajković, savjetnicom Transakcione Analize, psihoterapeutom u edu. i osnivačicom NB Psihoterapije, istraživaće toksične uticaje savremene kulture, posljedice traume i transgeneracijske traume, kao i efekte usvojenih disfunkcionalnih obrazaca na našu svakodnevicu i na naš život.

Njihova misija je da inspirišu učesnike da savladaju lične izazove i otključaju svoj puni potencijal, navodi se u najavi ovog događaja.  

Prvi dan događaja, 15. juna, očekuje nas inspirativni Grand Event u Auditorijumu Doma Vojske u Tivtu, s početkom u 20 časova. Drugog dana, 16. juna, u intimnijem ambijentu dvorane Teodo Ballroom u Regent Porto Montenegru, održaće se radionica Mentalne Kiropraktike sa Danijelom Mateom, počevši od 10 i 30 časova.

U najavi se navodi da je broj mjesta ograničen, te da se rezervacije mogu izvršiti putem linka.

Rasprava (1)
S
SandaS
23.05.2024.
koliko kosta ulaznica ne pise
Odgovori

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku