FK Ibar: Fudbal je u Crnoj Gori i konačno umro u Budvi

post-img foto: FK Ibar
24kroz7 28.05.2024. 08:00

Nakon skandalozne utamice baraža za popunu Druge fudbalske lige Crne Gore oglasili su se saopštenjem iz FK Ibar, nakon što je tim iz Rožaja treću godinu zaredom propustio priliku da se nađe u Drugoj ligi, iako je sve tri godine kao pobjednik regije učestvovao u baražu.

Poslednji susret između FK Budva i Zeta, odigran u Budvi, završio je ishodom koji je odgovao i jednima i drugima (remi sa golovima, pobjeda domaćina na penale.

– Fudbal je i konačno umro danas u Budvi i Crnoj Gori. Glavni akteri ove lakrdije bili su Budva i Zeta koji su izrežirali nemoguće. Nakon vođstva Zete od 3:0 možda je nekom i bilo moguće da pomisli da postoji fer-plej. Međutim, u našem klubu svjesno smo očekivali “hičkokovski” rasplet. Na ovakav mogući rasplet upozoravali smo i FSCG dopisom o miroljubivom meču u Budvi. Hajde da im čovjek “oprosti” remi, ali ovo su prvi namješteni penali u istoriji fudbala. Kap je prevršila svaku mjeru i tražimo da FSCG i Tužilaštvo reaguju na pomenuta dešavanja u Budvi. Obavijestićemo i UEFA i FIFA i dostaviti video materijal sa pomenute utakmice pa neka ocijene validnost utakmice – kazali su iz rožajskog Ibra.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku