Uprava policije će snimati protest ispred Vlade zbog Rezolucije o Srebrenici

post-img Uprava policije, Foto: Gov.me
24kroz7 23.05.2024. 12:04

Iz Uprave policije su saopštili da će snimati današnji  protest koji će se u 16.00 časova održati ispred Vlade Crne Gore povodom glasanja u Generalnoj skupštini UN-a o nacrtu Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

– Shodno članu 93 Zakona o unutrašnjim poslovima službenici Uprave policije će snimati sledeće javno okupljanje: Neprijavljeno javno okupljanje koje će se održati 23.05.2024. godine (četvrtak) u 16.00 časova ispred Vlade Crne Gore u cilju izražavanja nezadovoljstva zbog najave izvršne vlasti da će u UN podržati Rezoluciju o Srebrenici – navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju Uprave policije se navodi da će se protest snimati u vremenskom periodu od 15.00 časova do završetka okupljanja.

– Shodno procjeni rukovodioca obezbeđenja od 15.00 časova sljedeće ulice će biti zatvorene za saobraćaj: Bulevar Stanka Dragojevića od mosta Milenijum do Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i Bulevar Svetog Petra Cetinjskog od starog grafičkog do zgrade Stare Vlade Crne Gore – zaključuje se u saopštenju.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku