Kod Milatovića došli Vuksanović, Nimanbegu, Pejović, Živković, Šehović, Abazović

post-img Foto: Screenshot
autor-img 24kroz7 05.07.2024. 10:32

Kao što je juče najavljeno danas se održava sastanak lidera parlamentarnih partija na koje ih je pozvao predsjednik Jakov Milatović. Sastanak na temu evropskih integracija se održava u Vili Gorica, a za sad su na sastanak došli lideri Hrvatske građanske inicijative (HGI) i Force, Adrijan Vuksanović i Genci Nimanbegu.

foto: vijesti.me
foto: vijesti.me

Sastanku prisustvuje i nezavisna poslanica Jevrosima Pejović, kao i predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković, predsjednik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović, kao i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

foto: vijesti.me
foto: vijesti.me

Lider partja parlamentarne većine odbili su učešće na današnjem sastanku. tako da danas neće doći predsjednici vladajućih Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić, Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević i Nove srpske demokratije (Nova) Andrija Mandić. Takođe, izvori navode da sastanku neće prisustvovati ni lider Demokrata Aleksa Bečić.

Danas je i predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović saopštio da ta partija neće prisustvovati sastanku, dok su iz Bošnjačke stranke (BS)  saopšteno da će tu stranku predstavljati potpredsjednik Jasmin Ćorović.

foto: vijesti.me
foto: vijesti.me

Predsjednik Milatović je ranije danas na mreži Iks saopštio da će njegova ruka i dalje biti ispružena prema svima koji su spremni da sarađuju u ostvarivanju ključnih državnih ciljeva pa i prema onima koji se ovaj put nijesu odazvali na poziv da razgovaraju.

 

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku